Óvodai beiratkozási tájékoztató 2021

Kedves Szülők!

Sajnos a járványügyi helyzet az idei nevelési évben sem teszi lehetővé, hogy a hagyományos „Nyílt óvodai napok” keretében személyesen ismerjék meg gyermekeikkel a Dugonics és Szőnyi úti óvodáinkat. Azonban szeretnénk bemutatni óvodai intézményegységünk sokszínűségét, az itt folyó egynyelvű nevelést, az új óvodásokat fogadó csoportjainkat, az  óvodapedagógusokat, dadusokat, valamint azt, hogy miért jó Szőnyi illetve Dugonics úti ovisnak lenni.

A beiratkozással, valamint óvodai intézményegység bemutatásával kapcsolatos információk a 2021. március 10-én (szerdán) 17.00 órakor kezdődő online nyílt napon hangzanak el. Kérjük, hogy az értekezlethez való csatlakozáshoz az itt található oldalon regisztráljanak nevük és e-mail címük megadásával legkésőbb 2021. március 05-én 16.00 óráig. A csatlakozáshoz szükséges linket, és a csatlakozással kapcsolatos technikai tudnivalókat a regisztrációban megadott e-mail címükre küldjük el március 05-én 24.00 óráig. A beiskolázással kapcsolatos előzetes kérdéseiket is a regisztrációs oldalon tehetik fel.

youtube play logo png images #2066 Az óvodákról szóló videóbemutatónkat a youtube csatornánkon tekinthetik meg.

Az óvodai felvételi kérelmek beadási határideje: 2021. március 24. (szerda). 24:00 óra.

 Kérjük a szülőket, hogy

  • az óvodai felvételi kérelmet,
  • nyilatkozatot a nemzetiségi óvodai nevelésben való részvételről,
  • a nemzetiségi hovatartozásról szóló nyilatkozatot,
  • a szülői szándéknyilatkozatot,*
  • valamint a kért dokumentumok fénymásolatát (a gyermek TAJ kártyája, lakcímkártya, születési anyakönyvi kivonat) elektronikusan küldjék el abba az óvodánkba, amelybe gyermeküket beíratni szeretnék.

          szonyiovoda@gmail.com          dugonicsovoda@gmail.com 

A beküldött dokumentumokat bizalmasan kezeljük az adatvédelmi szabályoknak megfelelően.

*(Kérjük, hogy ehhez nézzék meg a https://kir.hu/korzet honlapon és adják meg számunkra, hogy melyik a lakóhelyük szerinti körzetes óvoda. Intézményünknek a felvételi eljárás lezárultával jeleznie kell a körzetes óvodának gyermekük óvodánkba való felvételét.)

A beiratkozás 2021. április 13-én és 14-én lesz, a járványhelyzet függvényében személyesen vagy elektronikus úton. A szülők értesítése a felvételről elektronikus úton történik.

 

Letölthető dokumentumok

  Kérelem óvodai felvételre - 2021
  Nyilatkozat a nemzetiségi óvodai nevelésben való részvételről
  Nyilatkozat a nemzetiségi hovatartozásról
  Szülői szándéknyilatkozat

magyar